Skip to content

купити дитячі речі оптом – Україна бренд Катлен










Головне статті:

Крім звичайного одягу ми зібрали в каталозі магазину модні речі з патріотичною символікою, а також – карнавальні костюми та аксесуари, що допомагають створювати яскраві образи для дитячих свят та вечірок. Часто походи магазинами з дитиною закінчуються не так, як планують батьки. Більш детальну інформацію Ви зможете отримати на сайті Нової Пошти у розділі «Питання/Відповідь» або «Про компанію» (Документи для співробітництва).  Велике прохання, забирайте товар вчасно і контролюйте дату прибуття товару. Співпраця безпосередньо з виробниками дозволяє нам обминути ланцюжок посередників і завдяки цьому встановлювати максимально низькі закупівельні ціни. Вибрати жіночий одяг оптом України вам допоможе каталог та гарні фото товару. Це одні з найкращих фабрик Китаю, Туреччини, В’єтнаму, а також вітчизняні бренди. У нашому інтернет-магазині можна придбати такий жіночий одяг 7 кілометр: Також в асортименті є купальники та літні головні убори. Не розмінюйтесь на речі для дітей сумнівної якості, замовляйте сучасні та довговічні речі на KidOpt за доступними цінами. Телефон відділу продажу: (067) 627 84 67 Адреса: промринок 7 км, Широкий ряд, Торговий майданчик «милка», №837 © 2012–2024 KIDOPT. 1.Розмір92 (1,5-2 роки) БрендUA16 Кольорова гамарожевий Сезонвсесезон Склад верху100%бавовна Стильна рожева сукня з ошатним низом стане улюбленою сукнею вашої донечки! Як на свято, так і в будні вона виглядатиме неперевершено, та, в той же час, почуватиметься неймовірно зручно. Дистанційні покупки допоможуть заощадити не тільки гроші, але й час. Інтернет-магазин пропонує безліч варіантів дитячого одягу на різний вік, як для хлопчиків, так і для дівчаток.

купити дитячі речі оптом

Дитячий одяг оптом (купити дитячі речі оптом) – це не просто товар, а стратегічний спосіб, який дозволяє вашому підприємніцькій діяльності вдосконалюватися та прогресувати у світі дитячих стилей. Оптом дитячий одяг від виробника забезпечить ваш фірмовий магазин не лише вагомою ринковою позицією, а й здатністю задовольняти всілякі потреби клієнтів.

Дитячий одяг оптом від виробника – це приємна можливість покупки найкращої продукції за прийнятною вартістю, яку презентує компанія Катлен. Його вибір складається з одягу, речей для діточок усіх вікових категорій, які відшиваються винятково з натуральних тканин, які забезпечують комфорт дитини. Замовити їх можна з доставкою в Київ, Харків, Львів, Запоріжжя, Одесу та будь-яке інше місто України.

Рекомендуємо дослідити – детальна інформація: купити дитячі речі оптом

Знайомство з виробником дитячого одягу оптом Катлен

Наш оптовий магазин пропонує широкий вибір високоякісного дитячого одягу за оптовими цінами. Незалежно від того, чи ви власник точки збуту дитячого одягу, онлайн-роздрібної інтернет-сторінки або цікавить дрібний опт, шукаючи якісну продукцію за приємною ціною – нам є що вам запропонувати! Оптовий магазин katlen.com.ua є офіційним сайтом-розповсюджувачем однойменної фабрики з виготовлення одягу для діточок різного віку. Товар цієї марки користується популярністю по всій країні. При цьому дитячий одяг оптом від виробника цікавить не тільки постачальників, а й звичайних користувачів, що забезпечує високу затребуваність української компанії.

Початок діяльності підприємство Катлен почала у 2005-му році. За весь час роботи її методи модернізувались, як і якість вихідної сировини, яка використовується. Завдяки цьому сьогодні оптом дитячий одяг від виробника, реалізований в нашому інтернет-магазині, характеризується наступними аспектами:

  • найкраща якість – використання сучасного устаткування обладнання і технологій дає змогу створювати для діточок максимально оперативно зі збереженням якості, відповідно міжнародних стандартів;
  • комфорт – дитячі речі оптом, які можна придбати у компанії, не мають ниток і швів, що спричиняють натирання і виробляються з натуральних тканин, з хорошою тактильністю;
  • тривала носка – речі не втрачають свій початковий естетичний образ навіть після регулярного носіння і прання;
  • модний дизайн – дитячий одяг від виробника проектується найкращими українськими стилістами і завжди відповідає останнім модним молодіжному стилю.

Завдяки всім цим відмінним властивостям магазин Катлен сьогодні є найкращим з реалізації дитячого одягу оптом.

купити дитячі речі оптом

Асортимент дитячого одягу оптом від постачальника

Шукаєте найбільший запас дитячого одягу безпосередньо від постачальника для забезпечення своїх покупців нарядними та зручними пропозиціями — тоді вам до Катлен! Наш бренд пропонує різноманітність в стилях, кольорах та розмірах, щоб кожна дитина знайшла щось, що відповідає її персональному смаку та вибагливості.

Весь оптом від виробника дитячий одяг, представлений на сайті Катлен, для максимальної комфорту покупки розділений на кілька груп:

  • товари для новонароджених – малят – вироби, виготовлений з гіпоалергенних матеріалів, що мають унікальний крій і зовнішні шви, що не дає неприємних відчуттів навіть при високій активності малюка;
  • трикотаж – дитячий одяг опт, який забезпечує комфорт за будь-яких погодних умов;
  • футболки – відшиваються з якісної та приємної на дотик тканини та відрізняються яскравими кольорами, що дає змогу малюкові почувати себе особливим, перебуваючи серед однолітків;
  • сукні – моделі для дівчаток, що відрізняються зручністю вдягання, гіпоалергенністю, а також привабливим дизайном, розробленим з урахуванням останніх модних віянь;
  • костюми – функціональний одяг для активного відпочинку, у якому дитина почувається максимально безпечно;
  • нижня білизна – це не лише зручний і придатний топ для дітей, але й важлива складова догляду за їхнім здоров’ям і комфортом. Наші вироби забезпечують оптимальну вентиляцію та захист від натирання;
  • комбінезони – опт дитячий одяг, що відрізняється універсальністю і практичністю, що зможе гідно оцінити кожен з батьків;
  • боді – ідеальна альтернатива сорочечкам, що забезпечує високий ступінь легкості як для малюка, так і для його батьків;
  • водолазки – ідеальний вибір для міжсезонного періоду, що дає змогу зберегти здоров’я чада.

На сайті Катлен ви можете купити дитячий одяг оптом і множину моделі як для новонароджених, так і для більш дорослих вікових категорій. Для полегшення розглядуасортимента товару можливо підібрати залежно від статі дітей, а також в залежності від пори року і для вибагливих клієнтів, також є пошук за видом тканини й навіть за кольорами. З нами ви зможете розширити свою асортиментну лінійку за рахунок дитячого речей оптом від перевіреного заводу з бездоганною рекомендацією.

купити дитячі речі оптом

Умови придбання дитячого одягу для оптових покупців

Бренд Катлен пропонує своїм оптовим замовникам зручні умови оформлення та гнучкі знижки. Це дозволяє ефективно збільшувати обсяги виробництва та забезпечує взаємовигідні умови співпраці.

Окрему увагу варто приділити умовам замовлення в веб-сторінці Катлен. Тут ви можете оформити замовлення одяг для новонароджених оптом та інші товари як глобальними, так і скромними оптовими партіями. Це створює умови кооперації з компанією навіть для невеликих продавців. Важливо зазначити, що вартість виробів на сайті вказується за 1 одиницю продукції позиції. Товар при цьому продається виключно ростовками. Мінімальна сума для замовлення – відсутня. Проте, мінімальне замовлення формується з однієї ростовки від 3-х одиниць (розмірного ряду).

Оформити купівлю товарів в виробника на сайтіКатлен можна одним з трьох зручних варіантів:

  • оформивши через онлайн-магазин, шляхом додавання товарів у кошик;
  • відправити замовлення на електронну пошту;
  • здійснивши прямий дзвінок за вказаними номерами телефонів на головній сторінці онлайн-магазину або скористатися послугою онлайн заявки “замовити зворотній дзвінок”.

В усіх випадках, після формування товарів, з замовником зв’язуються досвідчені представники виробництва для уточнення замовлення та підтвердження оформлення.

Великим покупцям при замовленні партії на суму від 10-ти тисяч гривень діють знижки. Їх відсоток оголошується менеджером магазину особисто для кожного клієнта.

купити дитячі речі оптом

Конкурентна пропозиція на ринку торгівлі дитячим одягом оптом

Фабрика Катлен пропонує якісний дитячий одяг оптом, який відповідає останнім модним напрямкам, за доступною вартістю. Що надає можливість для клієнтів отримати якісний товар за привабливою вартістю, сприяючи при цьому розвитку вітчизняного бізнесу та підтримки економіки держави.

Чимало постачальників дитячого одягу оптом, закуповуючи речі з Туреччини або інших країн, часто рекламують доступні умови. Однак у інтернет-магазині Катлен ви знайдете найбільш найкращі пропозиції. Це пов’язано з наступними факторами:

  • сайт є офіційним представником фабрики, що передбачає відсутність будь-якої націнки;
  • відсутність необхідності в оплаті митного збору;
  • нижчий рівень оплати трудових витрат у порівнянні, наприклад, з північноамериканським, що також впливає на вартість кінцевого виробу;
  • мінімальні розтрати на транспортування тканин;
  • оптимізація виробничих процесів: використовуючи вдосконалені технології та виробничі процеси, дозволяє магазину знижувати витрати на виробництво.

Оскільки Катлен є безпосереднім магазином, він може гарантувати не лише високу якість, але і доступні ціни на весь ряд дитячого одягу. Окрім того, всі продукція представлені саме за оптовими цінами, що забезпечує додаткову перевагу для партнерів Катлен.

купити дитячі речі оптом

Ціни на дитячий одяг оптом від виробника Катлен

На katlen.com.ua ви знайдете дитячий одяг оптом за оптимальними цінами на ринку. Наші оптові ціни дозволяють максимально збільшити ваш прибуток, не компрометуючи якість товару. В пропозиціях купівлі дитячого одягу ви знайдете наступні товарні групи з цінами:

  • дитячі костюми оптом вартують від 60 до 690 гривень;
  • дитячі сукні оптом для дівчаток – ціни варіюються від 50 до 220 гривень;
  • дитячі футболки оптом – вартість складає від 30 до 140 гривень за одиницю;
  • дитячі комбінезони оптом коштують від 120 до 320 гривень.

Незалежно від вашого запиту на дитячий одяг оптом, Катлен готовий задовольнити ваші потреби за вигідними цінами. Наша широка пропозиція і доступні ціни роблять нас надійним партнером для вашого бізнесу.

купити дитячі речі оптом

Оперативна доставка у стислі терміни Україною

Катлен провідний український виробник дитячого одягу за оптовими цінами з актуальною наявністю товарів на сайті онлайн-магазину, тому доставка здійснюється в найкоротші терміни, що дозволяє магазинам-партнерам оперативно підтримувати присутність асортимент на поличках. Інтернет-магазин Катлен завжди турбується про зручність споживачів. Тому під час доставки одягу у будь-яке населений пункт України користується послугами тільки перевірених поштових компаній. Це забезпечує безпеку того, що дитячі футболки оптом або будь-яка інша одяг буде доставлена замовнику в обумовлений термін. Хочемо звернути увагу, що для зручності клієнтів під час оформлення доставки кур’єром на вказану адресу, у разі невдачі з першої спроби вручення, кур’єр здійснить повторну спробу доставки. Також, є можливість самовивозу замовлення зі складу.

купити дитячі речі оптом

Переваги кооперації з Катлен

Співпраця з Катлен, провідним постачальником дитячого одягу з оптовими цінами, надає широкий спектр можливостей для бізнесу. Налагоджене провідне виробництво та оптова система продажу дозволяють запропонувати доступну ціну покупки на всі ряди виробів. Співпрацюючи з прямим представником фабрики, ви отримуєте можливість спілкуватися безпосередньо з постачальником, що спрощує комунікацію та вирішення можливих проблем. Існує низка факторів, за якими оптовим клієнтам вигідно працювати з брендом Катлен. До їх числа належать:

  • широкий вибір одягу – асортимент бренду охоплює всі сегменти одягу для дітей;
  • демократичні розцінки – широке виробництво продукції на території України забезпечує найбільш комфортну ціну виробів;
  • висока якість – для виготовлення використовуються винятково натуральні заготовки і поліпшене устаткування, що гарантує якість одягу для кождої дитини;
  • швидка доставка – в будні дні час відправки становить не більше 2-х днів.

Ви отримуєте якісний товар, своєчасну доставку та можливість підтримувати конкурентну цінову політику, що сприяє залученню більшої кількості клієнтів. Окрім того, ми пропонуємо гнучкі умови оплати при придбанні одягу для новонароджених оптом від виробника та інших товарів для дітей всіх вікових категорій. Надійність доставки, широкий каталог та конкурентоспроможна вартість дозволяють партнерам вчасно задовольняти потреби своїх покупців.

купити дитячі речі оптом - Україна від Катлен


https://www.facebook.com/yulia.svyrydenko

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad